Augustifesten med Schack 08

Den 19:e augusti deltar Schack 08 i Augustifesten. Vi lär dig att spela schack, och du som redan kan spela får tillfälle att möta andra spelare. Ingen anmälan eller förkunskaper krävs.

Om du har blivit fascinerad av Netflix-serien ”The Queen’s Gambit” och drömmer om att själv uppleva spänningen i schackvärlden, då är det kanske dags att prova på schack även du. Kom till biblioteket och möt schackentusiaster i alla åldrar, oavsett om du är nybörjare eller erfaren. Här får du chansen att dela din passion för schack med likasinnade och utforska spelets spännande värld tillsammans. Ta del i spännande partier, engagera dig i diskussioner eller njut bara av att betrakta spelets taktik och skönhet. Vi hälsar alla varmt välkomna, oavsett om du är nybörjare eller erfaren. Upptäck schackets förtrollande värld tillsammans med oss!

Program
Tid: Lördag 12.00 – 14.30
Plats: Norrköpings Stadsbibliotek
Kom och lär dig spela schack. Vi lär dig grunderna i schack, och den som vill kan få ett häfte med beskrivning av reglerna och pjäsernas gång. För dig som redan kan spela får du möjlighet att testa dina färdigheter mot spelare på olika nivåer.

Vid frågor kontakta info@schack08.se.