Resultat från simultanen

IM Nils-Gustaf Renman

IM Nils-Gustaf Renman tog 8 vinster och 2 remier i simultanen i Torsdags. Jakov Johnorovskij och Håkan Stiernlund var de enda som tog poäng. Vill du veta mer om Nisses karriär kan du titta under historik>spelarprofiler och scrolla längst ner på sidan.


Schacktävling för nybörjare och juniorer

Kanske har du sett ”The Queens Gambit” på Netflix och vill prova att spela själv? Eller kanske har du spelat en del på nätet och vill prova dina förmågor ”på riktigt”? I så fall bör du anmäla dig till vår schacktävling för nybörjare.

Tid:               11 juni kl 13-15
Plats:             Schackklubben Schack08, Ebersteinska gymnasiet, Linköpingsvägen 6

Tävlingen riktar sig till juniorer och vuxna som inte har något internationellt ratingtal (ett sådant får man om man tävlar).

Vi kommer göra allt vi kan för att du ska känna dig bekväm med regler och annat under tävlingen och hoppas att du ska våga dig på att vara med.

Tävlingen spelas i grupper om fyra spelare, vilket gör att det blir 3 partier per spelare. Vi startar klockan 13.00 lördagen den 11 juni och beräknas vara slut senast klockan 15.00. Personlig anmälan i spellokalen senast 12.30.

Betänketid: 15 minuter (För att slutföra hela partiet)

Startavgift: Gratis för medlemmar. 100 kr för övriga. Max 32 deltagare.

Anmälan till info@schack08.se senast den 9 juni. I mån av plats kan efteranmälan ske i spellokalen, senast 12.30

Vi har fina priser till alla vinnare!

Frågor? Hör av dig till oss:

Jostein Langstrand
0707-59 36 90
info@schack08.se


Simultan mot IM Nils-Gustaf Renman

Torsdag den 11:e maj kommer IM Nils-Gustaf Renman bjuda upp till simultan på klubben:

kl19:15 (15 min tidigare än vanligt)

IM Nils-Gustaf Renman har vunnit mycket bla SM 2 ggr på 80-talet, EM för veteraner och en stor turnering i Italien Regio Emilia1980 och har chans att vinna lag sm en andra gång med Stockholms SS nu i helgen som kommer.

IM Nils-Gustaf Renman