Lördagssnabben

Varje månad under säsong kör Schack 08 en snabbschackstävling. Vi har två olika grupper. Grupp B är öppen för nybörjare, juniorer och spelare rankade under 1200 Elo. Grupp A är öppen för alla, men inriktad mot mer erfarna spelare. Partierna i grupp A är elorankade.

Vår målsättning är att erbjuda en möjlighet för spelare att träffa andra likasinnade, spela schack och ha kul tillsammans. Tävlingarna spelas på lördagar kl 13-16.

Datum våren 2024: 9 mars, 6 april, 4 maj
Tid: kl 13-16
Plats: Schackklubben Schack08, Ebersteinska gymnasiet, Linköpingsvägen 6, Norrköping

För dig som har begränsad tävlingsvana kommer vi göra allt vi kan för att du ska känna dig bekväm med regler och annat under tävlingen.

Tävlingen spelas i storgrupp och datorn avgör vilka deltagare som möter varandra. Vi spelar 5 ronder snabbschack med 10 minuters betänketid och 5 sekunders tillägg per drag. Vi startar klockan 13.00 och beräknas vara slut senast klockan 16.00. Alla spelare ska vara på plats i spellokalen senast 12.30.

Betänketid:         10 minuter + 5 sekunders tillägg per drag
Tävlingsform:      5 ronder
Startavgift:          Gratis för alla spelare.

Anmälan via länkarna nedan helst 1 vecka innan aktuell tävling. I mån av plats kan efteranmälan ske i spellokalen, senast 12.30. Max 20 deltagare per grupp.

Vi har fina priser till alla vinnare!

Anmälan

Är du tävlingsregistrerad i en schackklubb kan du anmäla dig på en av länkarna, annars skicka e-post med namn och kontaktuppgifter.
Lördagssnabben 9 mars

Lördagssnabben 6 april

Lördagssnabben 4 maj

Frågor? Hör av dig till oss:

Jostein Langstrand
0707-59 36 90
info@schack08.se