Kulturnatten med Schack 08

Foto Gaspar Zaldo

Den 30:e september 2023 deltar Schack 08 i kulturnatten. Du kan spela schack och delta i vårt chokladlotteri. Inga förkunskaper krävs.

Om du har blivit fascinerad av Netflix-serien ”The Queen’s Gambit” och drömmer om att själv uppleva spänningen i schackvärlden, då är det kanske dags att prova på schack även du. Kom till biblioteket och möt schackentusiaster i alla åldrar, oavsett om du är nybörjare eller erfaren. Här får du chansen att dela din passion för schack med likasinnade och utforska spelets spännande värld tillsammans. Ta del i spännande partier, delta i vårt chokladlotteri, engagera dig i diskussioner eller njut bara av att betrakta spelets taktik och skönhet. Vi hälsar alla varmt välkomna, oavsett om du är nybörjare eller erfaren. Upptäck schackets förtrollande värld tillsammans med oss!

Program
Lördag 13.00 – 17.30
Plats: Stadsbiblioteket
Spela och utmana Norrköpings egna Beth Harmon. Carina Wickström är Norrköpings starkaste kvinnliga schackspelare. Prova dina färdigheter mot henne och andra. Du kan också deltaga i vårt chokladlotteri.

Vi spelar blixtschack, som är en spelform med hög puls och stort underhållningsvärde. Det är den spelform som är allra vanligast bland schackentusiaster i hela världen.

Vid frågor kontakta info@schack08.se.