Klubbspel på tisdagar inställt

Allt spel på tisdagar ställs in under mars och april månad beroende på coronaviruset och dess fortsatta utveckling. Både för juniorer och seniorer.
Skälet är den stora oro som visats från schackspelare över hela landet. Vi vill inte att spelare i riskgrupper eller spelare med lättare förkylning skall känna sig pressade att spela, eller att spelare ska vara rädda för att bli smittade. Det motverkar hela idén med spelet.
Vi tycker det är tråkigt, men det är inte hela världen med en liten paus från klubbspelandet. 

För att ändå ha någon form av verksamhet testar vi att köra en onlineturnering på Lichess. Den startar 18.00 på tisdag. Turneringen heter Schack08 snabbschack och är öppen för alla spelare som har ett Lichesskonto, tidskontrollen i partierna är 10min+10sek inkrement. Lichess finns som app på mobiler och är gratis att använda, men kräver en registrering.

https://lichess.org/tournament/awjhHPsw?fbclid=IwAR3cdYFu3qTyNx8wv96rjnDNjDhGO1AGV45VRyDvmRV0HRWxLZOY8o3Ftqc


Detta meddelande skickas till alla föräldrar i vår e-postlista och publiceras på schack08.se, men vi ber ändå alla som har kontakt med andra på klubben kontaktar dessa och sprider informationen för att säkerställa att informationen har nått fram till alla.
Bengt Uddbom och Jostein Langstrand Ungdomsledare Schack08