NM 2024 och lite info

Norrköpingsmästerskapet startar 5:e februari och är 7 eloregistrerade långpartier 60min/30sekdrag varannan måndag kl 18:00 på Schack 08:s lokal Ebersteinska i Norrköping, mer information och anmälan finns här.

Det är nytt kalenderår så det är dags att betala in medlemsavgiften. Det görs enklast via swish, du hittar avgifter och swishnr en bit ner på startsidan https://schack08.se. När du betalat maila ett konfirmationsmail till schack08.se för att kunna anmäla dig till tävlingar. Om du är ny i klubben hittar du all information för att bli medlem här: https://www.schack08.se/bli-medlem/

Grattis också till förstalaget som vann igår mot Uppsala. Idag och imorgon spelar förstalaget sammandrag i Skara, vi önskar dem lycka till! Det går också väldigt bra för 2:a laget som toppar sin serie och siktar mot division 1 nästa år. 3:e laget har luftat väldigt många juniorer och föräldrar till juniorer, vilket är kul att se och bådar gott för framtiden. Ni kan se tabeller för alla tre lag och följa Schack 08-Helsingbord live kl 15 idag (lördag) här.

Första lördagssnabben är 3:e februari i år, mer info finns på tävlingssidan.

Det är också tänkt att bli snabbschack på torsdagar på klubben med eloregistrering. Datum för detta är inte satt än.